Антошкіна Лідія Іванівна

Антошкіна Лідія ІванівнаАНТОШКІНА ЛІДІЯ ІВАНІВНА – керівник Південного регіону Асоціації, ректор Бердянського університету менеджменту і бізнесу, член-кореспондент Міжнародної академії організаційних та управлінських наук, член-кореспондент Міжнародної кадрової Академії, академік Української технологічної Академії та Вищої академії кооперації, Відмінник освіти України. Доктор економічних наук зі спеціальності 08.02.03 - організація, управління, планування і регулювання економікою.

Народилася 07 листопада 1954 року в місті Бердянську Запорізької області. У 1977 році з відзнакою закінчила Дніпропетровський державний університет. У 2005 році отримала другу вищу економічну освіту. У 1991 році захистила кандидатську дисертацію. У 2005 році отримала вчене звання доцента. У 2006 році захистила докторську дисертацію та здобула науковий ступінь доктора економічних наук.
Почесні звання: член-кореспондент Міжнародної академії організаційних та управлінських наук, член-кореспондент Міжнародної кадрової Академії, академік Української технологічної Академії та Вищої академії кооперації, Відмінник освіти України,
Антошкіна Л.І. веде активну науково-дослідну роботу з проблем використання новітніх технологій у підприємництві та бізнесі, з удосконалення маркетингового забезпечення виробництва в регіоні, а також з проблем економіки вищої освіти.

Антошкіна Лідія Іванівна має 103 публікації, з них 61 наукова та 12 навчально-методичного характеру. Після захисту докторської дисертації опубліковано 51 наукову роботу, в тому числі 7 монографій, 2 підручники та 13 навчально-методичних посібників.
Антошкіна Л.І. є відмінником освіти України, нагороджена золотою медаллю Міжнародної кадрової Академії „За заслуги в образовании”. У 2004 році нагороджена міжнародною нагородою „Слов’янська Слава”. У 2007 році нагороджена Президентом України орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. За внесок у розвиток вітчизняної освіти та багаторічну роботу з підготовки кадрів для економіки України Лідія Іванівна нагороджена орденом Міжнародного інвестиційного форуму „За видатні досягнення”.

Лідія Іванівна бере активну участь у політичній і громадській діяльності міста – є депутатом Бердянської міської ради та членом ради ректорів Запорізької області. За активну суспільну діяльність та підтримку соціальних проектів у 2006 році Л.І. Антошкіна нагороджена медаллю „За вагомий внесок у розвиток міста”. У жовтні 2006 року Антошкіна Лідія Іванівна за вагомі внески у розбудову Запорізької облісті та патріотичне виховання молоді нагороджена ювілейною медаллю „За розвиток Запорізького краю”.

Високо оцінено Православною церквою роботу Лідії Іванівни щодо духовного виховання молоді. Протягом 2005-2007 років вона нагороджена орденами Преподобного Нестора Літописця, Святого апостола Андрія Первозваного І ступеня, орденом Святого благовірного князя Олександра Невського, орденом Святої Варвари Великомучениці, орденом Георгія Победоносця ІІІ ступеня.

Назва навчального закладу: Бердянський університет менеджменту і бізнесу
Адреса: 71100, Запорізька обл, м. Бердянськ, вул. Свободи, 117-А
Телефон (факс): (06153) 64-4-01
DLE шаблоны, читайте SEO блог FeAlSe! Авторские рецензии на фильмы от kinofilm4u, сайт для женщин woman-life - всё о жизни девушек и женщин!