XV Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2012»

pic 13-15 листопада 2012 року у концертному залі Європейського університету в рамках заходів присвячених 20-річчю Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності та з нагоди Міжнародного Дня студента, з метою активізації культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв'язків між студентами різних вищих навчальних закладів України і зарубіжжя пройшов XV Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2012».

За ініціативи організаторів конкурсу: Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності та Європейського університету, а також за підтримки генерального спонсора – ректора Європейського університету професора Івана Івановича Тимошенка, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту та Міністерства культури України близько 200 студентів-учасників з 40 вищих навчальних закладів України державної і приватної форми власності мали нагоду продемонструвати свої вокальні та хореографічні таланти за такими номінаціями:

    Жанр «Вокал»
    номінації:
  • pic народна пісня;
  • авторська пісня;
  • естрадна пісня;
  • академічний спів

    Жанр «Хореографія»
    номінації:
  • народний танець;
  • сучасний танець;
  • спортивно-бальний танець.

Рівень аматорського і професійного мистецтва учасників Фестивалю-конкурсу визначало компетентне журі, до складу якого входили відомі артисти та діячі культури України: Вікторія Касьянова (Голова журі) - доцент кафедри методики музичного виховання і співу Національного педагогічного університету pic ім. М.Драгоманова та Київського університету ім. Б.Грінченка, кавалер Ордену Святої великомучениці Варвари, заслужений діяч мистецтв України; Олексій Нагрудний - ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поет і композитор, екс-соліст вокально-інструментального ансамблю «Іграшки»; Олена Маньківська - керівник ансамблю сучасного танцю "Овація" Київської дитячої школи мистецтв №2 ім. М.І. Вериківського, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів сучасної хореографії; Едуард Абрашеков - керівник шоу-балету «Матадор», танцюрист Міжнародного класу з бальних танців.

Оцінюючи творчий потенціал колективів та виконавців, їх вокальні можливості та хореографічну підготовку, а також тематику репертуарів і майстерність виконання, сценічні костюми і якість музичного супроводу, журі обрало найкращих.

15 листопада у концертній залі Європейського університету під час гала-концерту учасників фестивалю відбулось нагородження переможців.

Переможцями фестивалю стали: у жанрі «Вокал» Гран-Прі отримала Наталя Василюк (Східноєвропейський національний університет ім. Л. Українки м. Луцьк), у жанрі «Хореографія» найкращим став Хореографічний колектив «АТОМ» Європейського університету (м. Миколаїв).

Усі переможці фестивалю одержали дипломи, грамоти та заохочувальні призи від спонсорів: Київський дельфінарій «НЕМО» надав безкоштовні квитки на денне шоу та сертифікат на одноразове купання з дельфінами(Царенко Ілля, Кримський гуманітарний університет м. Ялта, приз Глядацьких симпатій), Боулінг-клуб «Бруклін» надав переможцям сертифікати на безкоштовну гру в боулінг, Портал «Джьорналс юей» надав сертифікати на безкоштовну річну підписку на представлений журнал, Автомобільний кінотеатр КіноДром надав безкоштовні квитки на перегляд фільмів у кінотеатрі, а Компанія «БлагоКард» подарувала переможцям картки знижок у дисконтній програмі БлагоПолучи.

Переможці і номінанти фестивалю

DLE шаблоны, читайте SEO блог FeAlSe! Авторские рецензии на фильмы от kinofilm4u, сайт для женщин woman-life - всё о жизни девушек и женщин!